Coolbear Cookies

Coolbear cookies125 gr fijn gemalen hazelnoten (hazelnootmeel)
75 gr boekweitmeel
50 ml Coolbear aardbei
1 banaan in stukken
2 el kokosolie (op kamertemperatuur)
kopje cacaonibs (72% chocolade in stukjes)
(eventueel een kopje geweekte rozijnen)

Verwarm de oven voor op 185 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Roer de kokosolie, Coolbear, banaan, cacaonibs en rozijnen in een kom flink door elkaar. Voeg de rest van de ingrediƫnten toe en roer tot een stevig beslag.
Trek stukjes uit het deeg en leg hoopjes op de bakplaat.
Bak de koekjes goudbruin in het midden van de oven in ongeveer 20 minuten, controleer tussentijds. Laat goed afkoelen!

Recept van Monique van der Vloed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *