Heerlijke snelle koekjes met heel weinig ingrediënten. Binnen 30 minuten staan deze heerlijk koekjes op tafel.
Wat heb je nodig? (voor 15 koekjes)
- 60 gram zachte roomboter
- 50 gram kokos bloesemsuiker
- 1 ei
- 75 gram bloem (of volkoren / spelt)
- 100 gram havermout
- 1/2 theelepel bakpoeder
- 1/2 theelepel bakingsoda (als je geen bakingsoda heb gebruik dan alleen bakpoeder)
Wat moet je doen
- Verwarm de oven voor op 160 graden
- Kneed alle ingrediënten door elkaar tot een deegbal
- Bekleed een bakplaat met bakpapier
- Maak kleine balletjes en druk ze plat en leg ze op de bakplaat. Je kan ook hoopjes neerleggen op de bakplaat
- Bak de koekjes 18 minuten in de voorverwarmde oven
- Laat de koekjes nog 2 minuten op de bakplaat liggen en laat ze daarna afkoelen op een rooster.
- Bewaar de koekjes in een luchtdicht afgesloten trommel.
Tip:
Je kan ze ook lekker in de gesmolten chocolade dompelen.