Kinderkookfeestje

Zoekt u inspiratie voor een weergaloos kinderpartijtje?

Houd jouw kind van koken en bakken. Dan is een compleet verzorgd kinderkookfeestje echt iets voor hem of haar. Ik zorg dat het een onvergetelijk kinderfeestje wordt en kom gewoon bij je thuis.

Een kookfeestje met een educatief karakter. Op het feestje staat lekker ook voor verantwoord. Leren hoe je zelf een verse maaltijd of hapjes kunt maken is heel waardevol voor een kind om te leren en bovenal vinden ze het vaak heel leuk!

De jarige is de chefkok en mag van te voren zelf een thema uitkiezen. Op de dag zelf krijgt iedereen een koksmuts en een schort. De koksmuts mogen ze mee naar huis nemen. Na wat uitleg en handen wassen worden de recepten uitgedeeld en gaan we samen aan de slag.

Je kunt kiezen uit diverse thema's. Hierbij kan je denken aan:

- High tea
- Spaanse tapas
- Japanse sushi
- Italiaanse (pizza en pasta)
- Bonbons
- Mexicaans (tortilla's, nacho's en guacemole)
Amerikaans (hamburgers/kipnuggets, groentefrites)

Deze kinderkookfeestjes zijn geschikt voor kinderen van 6-18 jaar en duren maximaal 2 uur.
Voor de allerkleinsten van 4-6 jaar is er de Ukkepukkenparty.

Kookfeestje bij u thuis:

Een kookfeestje voor 6 kinderen kost € 120,-. Voor elk volgend kind reken ik € 10,- extra. Woont u buiten IJsselstein, dan bedragen de reiskosten 35 cent per kilometer.
Bij de prijs is inbegrepen:

- Verse ingrediënten
- Koksmuts voor elk kind
- Recepten
- Professionele begeleiding

Hiernaast neem ik kookschorten en de benodigde keukenmaterialen mee. De standaard apparatuur van een keuken (Oven, fornuis, koelkast) volstaat en wat werkruimte. Ik ruim vanzelfsprekend na afloop de keuken op.