Nieuw cursusaanbod voor volwassenen ism Vitras

Nieuw cursusaanbod voor volwassenen ism Vitras

In samenwerking met Vitras bied ik nu cursussen en workshops aan in Houten.Vitras-logo-nieuw

 

 

 

Afvallen in vier stappen (groepsverband)

Deze cursus is voor iedereen die graag een gezonde leefstijl wil en een gezond gewicht en de stimulans van een groep als helpend en motiverend ervaart. In een groep van maximaal 8 personen leer je bewuste keuzes te maken om verantwoord af te vallen. Thema’s die aan bod komen zijn: waaruit bestaat een volwaardig menu, tussendoortjes, omgaan met verleidingen, etiketten lezen, beweging. De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten van 2 uur. Klik hier voor meer informatie.

'Help, hoe kom ik van mijn zwangerschapskilo's af?' 

Een cursus voor jonge moeders die graag wat kilo’s willen afvallen na hun zwangerschap en die het fijn vinden dit samen met andere moeders te doen. In een groep van maximaal 8 personen leer je bewuste keuzes te maken om verantwoord af te vallen. Thema’s die onder andere aan bod komen zijn: verantwoord afslanken (borstvoeding hoe en wat), bewegen, etiketten lezen, hoe zet ik snel een gezonde maaltijd op tafel. De cursus bestaat uit drie bijeenkomsten van 2 uur. Klik hier voor meer informatie.

Goed gevoed, slank en fit vanaf 49+ 

Een workshop voor iedereen vanaf 49 jaar die onderbouwde adviezen wil op het gebied van voeding en beweging in relatie tot het ouder worden. Tijdens deze interactieve workshop is er aandacht voor lichamelijke veranderingen, beweging, volwaardige voeding, feiten en fabels. Er is ruimte voor het uitwisselen van tips en het stellen van vragen. Klik hier voor meer informatie.