Ervaringen

 

Wat vinden anderen van de coaching van Angela

 

Ik ben super blij met het resultaat en dat met zo weinig aanpassingen voor mijn gevoel. Ik vond de begeleiding prettig en niet opdringerig. Goede tips gegeven en ook extra’s. Ik vond het erg prettig om met jou samen te werken. Je bent erg toegankelijk en stimulerend. Heel erg dank daarvoor.

-Diny-

Wij vinden de informatie prima en duidelijk. Een leuke toepasbare en praktische manier van werken. Wij vonden jouw begeleiding heel fijn!

-Anoniem-

Wij vonden het best spannend, toen wij hier aan begonnen. Wat moesten wij verwachten en was het niet te zwaar.
De manier waarop jij dit hebt aangepakt met een duidelijk uitleg over voeding en met vele nuttige tips, was het eigenlijk helemaal niet zo moeilijk om het eetpatroon te veranderen. We zijn in een paar weken tijd al gewend aan onze nieuwe afspraken, waarin ook ruimte is voor af en toe een snoepmoment. Maar de heerlijke gezonde snacks worden inmiddels ook als snoepmoment ervaren.
Het avondeten is een feestje geworden, er wordt veel meer gegeten en het bord gaat helemaal leeg zonder te zeuren. En in de middag niet meer continu de vraag of er nog wat gegeten mag worden.

Wij zijn erg blij en verrast met het resultaat, wat wij met elkaar in zo’n korte tijd hebben bereikt. Dank je wel voor jouw hulp en leuke manier van werken.

-Chantal en Sam-