Voedingscheck

Ik geef je uitgebreid persoonlijk advies over hoe je je voedingspatroon kunt verbeteren. Met het advies dat is afgestemd op jouw persoonlijke situatie kan je direct aan de slag.

Intakegesprek

Als je je aanmeld dan stuur ik jou een intakeformulier en voedingsdagboekje per e-mail. Jij gaat een aantal dagen een voedingsdagboek bijhouden. Als je deze hebt ingevuld en teruggestuurd samen met het intakeformulier maken we een afspraak voor een telefonisch intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we het intakeformulier en het voedingsdagboek.

Voedingsanalyse

Aan de hand van het dagboekje bekijk ik wat eventueel verbeterd zou kunnen worden aan je eetgewoontes en voedingspatroon.

Eetdagboekje

De analyse geeft je inzicht in welke essentiële voedingsstoffen, vitaminen en mineralen je voldoende, te veel of te weinig binnenkrijgt. Tevens krijg je een voorbeeld dagmenu met diverse suggesties voor ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes. Je krijgt adviezen om je gewoontes bij te stellen.

Adviesgesprek

In dit gesprek bespreken we de voedingsanalyse. Hier kan je verder zelf mee aan de slag. (Dit gesprek kan telefonisch of in mijn praktijk aan huis).

Kosten voedingscheck (incl. BTW) van € 125,- nu voor € 99,-

De kosten worden door veel zorgverzekeraars (deels) vergoed vanuit het aanvullende pakket.