Volwassenen

Wil je op een persoonlijke en verantwoorde manier afvallen of streef je naar een gezonde(re) leefstijl?

Suc6 voedingsadvies geeft advies op maat. Voor iedereen is een passend voedingspatroon samen te stellen. Ik houd rekening met jouw gewoontes en jouw voorkeuren. Als jij de motivatie meebrengt, ga ik een plan voor je schrijven.

Werkwijze

 • Kennismakingsgesprek telefonisch of persoonlijk (15 min.)
  We maken kennis en bespreken kort wat jouw wensen en verwachtingen zijn. Ik geef uitleg over mijn werkwijze en welke mogelijkheden tot begeleiding er zijn.
 • Intakegesprek (60 min.)
  Dit gesprek is bedoeld om je beter te leren kennen en we kijken wat jouw eet-, leef- en beweegpatroon is. Daarnaast zal ik een body-analyse doen. Bij een body-analyse wordt gemeten: gewicht, spiermassa, vetpercentage, BMI, visceraal vet en zal ik je buikomvang meten. Ik zal je ook vragen een voedingsdagboek bij te houden om mij een beter inzicht te geven in je huidige voedings- en beweegpatroon.
 • Adviesgesprek (60 min.)
  Aan de hand van het door jou ingevulde voedingsdagboek stel ik een uitgebreid voedingsanalyse op en bespreek dit met je in het adviesgesprek. Naast het uitgebreide voedingsadvies geef ik je tijdens dit gesprek ook bewegingsadviezen en bepalen we hoe het begeleidingstraject eruit komt te zien.
 • Vervolgconsulten inclusief meten en wegen (30 min.)
  We gaan kijken hoe we het eet- en beweegpatroon kunnen aanpassen, je krijgt tips, recepten en adviezen en er is natuurlijk gelegenheid om vragen te stellen. Er zullen verschillende onderwerpen aan bod komen zoals suikers, vetten, bewegen, etiketten lezen etc. Zo leer je gezonde keuzes te maken.
 • Eenmalig voedingsadvies
  Is geschikt voor als je je voedingspatroon wilt verbeteren, maar je wilt geen volledig begeleidingstraject volgen. Dit advies bestaat uit een voedingsanalyse naar aanleiding van een door jouw ingevuld voedingsdagboek en tot slot een adviesgesprek waarin we dit zullen bespreken. Je krijgt het voedingsadvies op papier mee naar huis.

Wat zijn de kosten? Klik hier.