Over mij

Foto AngelaIk weet als geen ander hoe het is om te zwaar te zijn. Ik was als jong kind al te zwaar. Wat ik me kan herinneren heb ik daar op de lagere school nooit echt problemen mee gehad en werd ook niet gepest. Ik begon het vervelend te vinden toen ik naar het voortgezet onderwijs ging. Al mijn vriendinnen waren slank en ik niet. Ik werd heel onzeker en mijn zelfvertrouwen was tot het nulpunt gedaald. Gymles vond ik vreselijk. Ik schaamde me en probeerde er altijd met een smoes onderuit te komen. Toen ik een jaar of 13/14 was besloot ik er wat aan te doen. Ik zette mezelf op een brooddieet. Een hele dag alleen maar droog brood en water en de andere dag gewoon eten zonder snoepen uiteraard. Ik viel wel wat af, maar als ik ermee stopte zat het er ook weer aan. Ik heb jaren lang gejojood. Van het ene dieet naar het andere dieet.

Toen ik uiteindelijk de opleiding voor gewichtsconsulente ging volgen leerde ik hoe het wel moest. Ik ging stapje voor stapje mijn eetpatroon veranderen en ik viel af en die kilo’s zijn er nooit meer aan gekomen. Ik zit al jaren op hetzelfde gewicht en voel me goed en zelfverzekerd. Inmiddels ben ik moeder van een dochter van 7 jaar en een zoon van 13 jaar. Ik weet dat het helemaal niet goed is om als kind een dieet te volgen. Je bent in de groei en komt hierdoor heel veel voedingsstoffen en vitamines te kort.

Het is veel belangrijker te leren wat gezond eten is en welke keuzes je het beste kunt maken. Dit geef ik mijn eigen kinderen mee en deel ik ook graag met jou en je kind. Ik help je graag je eet- en leefpatroon aan te passen, in kleine stapjes en zo dat het binnen het drukke gezinsleven in te passen is. Een gezonde basis met af en toe wat lekkers en genoeg beweging, zodat je weer zelfverzekerd van het leven kunt genieten.

Ik ben een mensenmens maar tegelijkertijd ook resultaatgericht. Ik doe er alles aan om gestelde doelen te behalen en bij tegenslagen geef ik niet op. Ik help mijn cliënten om tot resultaat te komen en dat lukt alleen als ze in actie komen en daar help ik graag bij. Ook ben ik een organisatietalent en ben daarom voorzitter geworden van de Avondvierdaagse in IJsselstein. Een mooi wandelevenement om te organiseren voor jong en oud. Tot slot ben ik dol op reizen, skiën, lekker eten, bakken en koken en er op uit trekken met het gezin.

Kan ik iets voor jou en/of je kind betekenen? Wil je een gratis sessie aanvragen of heb je nog vragen, mail of bel me.